FC Cafe Opera

Fotbollslaget får sponsring från spelbolaget

Fotboll och spelbolag, med casino bonusar eller odds är en sann kärlekshistoria världen över. Det är inte många som oddsar som inte oddsar på fotboll och det är inte många sportintresserade som aldrig har testat att spela på sina favoritsporter. Om man ska spela om pengar kan man ju lika gärna göra det på ett sätt där ens kunskap kan leda till miljonvinster!


När man kollar på en fotbollsmatch så är det inte sällan man ser just spelbolagens reklam och det har ökat väldigt mycket de senaste åren. Det är såklart en självklar och väldigt bra kombination, eftersom det ena ger det andra vad gäller intresse och vilka som tittar på matchen. Som nämnt så är det ju ofta så att om man gillar fotboll och är kunnig inom sporten så är det också smart att betta på det.


Svenska Spel är inte det enda som susar förbi oss som reklam, men det är en logga som de flesta av oss känner igen, oavsett om man är intresserad av sport eller inte. Deras logga tittar fram på tröjorna både på vuxna och på yngre, så de är med på ett hörn inom både ”vanlig” fotboll för yngre och för mer proffsig fotboll på elitnivå.


Eftersom det har blivit allt vanligare med spel och betting på nätet så är det också många som känner till en massa andra spelbolag idag. Numera måste man inte lämna in odds i butikerna, utan man kan sitta hemma i soffan och fixa det via sin telefon.


Sponsring har positiv effekt på idrott och idrott utan sponsring var det längesedan vi såg en skymt av. Olika personer har olika åsikter om sponsringens vara eller icke vara, vilket vi inte ska ställning till här. Det är upp till var och en att avgöra vad man tycker om det. Huvudsaken är att idrotten fortsätter då det är kul både för idrottarna själva och för åskådarna!